Idag bliver jeg 50 🦄 Jeg er så taknemmelig for mit liv 🙏 Jeg er et utroligt spændende sted. Jeg tænker på da jeg blev 40, 30, 20 og så i dag… Og jeg ønsker ikke at bytte noget af det. Jeg elsker mig selv og rummer mig selv helt anderledes end tidligere. Jeg står ved min egen person. Både voksne Birgitte, men også lille Birgitte som dagligt får knus og kram. Jeg lærer. Jeg lærer af mig selv og af andre. Jeg lytter. Jeg er blevet bedre til et lytte. Især til mig selv! Og respektere og acceptere de behov og ønsker jeg har. Jeg ved at min intuition er min stærkeste allierede. Jeg søger. Jeg søger vejledning, indsigt og oprigtighed i livet omkring mig. Jeg stiller krav. Til mig selv og til verden omkring mig. Fordi jeg ved at jeg er værdig og har ret til at blive set, hørt og respekteret. Jeg ønsker at give. Give kærlighed. Give hjælp. Vejledning og støtte. Jeg elsker mit liv. Min mand. Mine børn. Mit barnebarn. Jeg elsker hele min familie ud over dem. Jeg elsker de mennesker som jeg med hjerte og stolthed kalder venner. Tak Guddommelige energi i universet for at give mig alt jeg har samt alle de muligheder jeg har fået. Jeg er i sandhed taknemmelig. Jeg er i sandhed et rigt menneske 🙏❤️🦄

You may also like...