Glædelig høst Lammas /Lughnasadh ?? Selvom vi er på Berta tur i Norge skal det fejres og der skal vises taknemmelighed for at vi må få lov til at være her. Nu. I live. Så jeg er ved at bage brød i brand vores fantastiske Omnia ovn (genial opfindelse!!) vi skal have fisk og lam (og nej, ikke i samme ret ?) Jeg har købt et par norske bjerg krystaller og en lille Tourmalin stav i dagens anledning. Ja… Sælgeren stod der bare lige pludselig… En ældre gubbe, som måske var en magisk mand? ❤️? ? Tak. Tak for alt vi har. Alt vi har fået og alt der vil tilkomme os. Hjælp mig til at være taknemmelig for alt. Og ved denne højtid vil jeg især være taknemmelig for alt på vores tallerken. At sige tak til alle dem der har arbejdet med det inden jeg kunne købe det ??? Tak! Jeg vil huske det hver dag. #Lammas ##lughnasadh #taknemmelighed #thankful #harvest #blessed #powerofnow

You may also like...