Et træ jeg, for en tid, kalder mit 💚 Der har stået i vores have siden 1973. Vi flyttede ind i 2003. Det er et stort valnøddetræ. Engang forstod vi ikke hvor vidunderligt det er. Hvor meget der giver af kærlighed til os alle. Vi har arret det. Og det har modtaget og modstået. Det har set på os og tænkt. “Stop nu små mennesker. I ændrer intet. Ændr’ jer selv. Så går det op”. Jeg er taknemmelig for alt, det har vist mig. Det er min ven. Jeg mediterer under det. Jeg krammer det. Jeg fortæller det min taknemmelighed for mit liv. Og jo mere jeg støtter mig til træet, jo mere former det sig efter mine tanker. Jeg tænker at det viser mig, at jeg kan være tryg under dets store “vinger”. Og at jeg i dag både ser Elen of the Ways. Ganesha og Jesus i det træ. Er det ikke vildt… 🙏🕉️🦌☦️❤️ #elenoftheways #ganesha #universallove #jesus #tree #showingtheway #mymåne #newmoon #letitgo #believe

You may also like...