Årh jeg er den heldigste i verden. Jeg har de bedste kolleger. Ja, den bedste arbejdsplads i Danmark. Nej, i verden! #gptw Jeg fik mine fødselsdagsgaver fra kolleger og #Lindab i dag. Mr. Bossman inviterede hele afdelingen på frokost sandwiches (individuelt og forsvarligt indpakket og indtaget 😉🤗) og så fik jeg gaver af: 1. Lindab 🙏 2. Funktionærerne 🙏 3. Lindab klubben 🙏 Og sidst men ikke mindst fra mine kolleger ❤️, som havde forårsaget denne vidunderlige, indrammede plakat til mig. Og du kender mig, vil du nok nikke genkendende til flere af disse dejlige citater. Jeg blev bare så rørt 💚🙏😍 Tusind tak til alle. Alle i Lindab som har bidraget til min dag og for alle mine gaver. Endnu engang… Jeg er i sandhed et rigt menneske. #richgirl #lindabdk #lindab #fødselsdag #50år #gaver #gptw #verdensbedstearbejdsplads #verdensbedstekolleger

You may also like...